Syksyn ensimmäinen tvt -vinkit on ilmestynyt

Tvt -vinkit  ilmestyy viikoittain uutislehtisenä,  joka tarjoilee muutaman opetus- ja kasvatustyössä toimijan  työtä helpottavan vinkin viikossa.  Ensimmäinen uutislehtinen on lähetetty koko Ulvilan opetus- ja kasvatustoimen henkilöstölle. Tarkoitus ei kuitenkaan ole tukkia kenenkään sähköposteja, joten jatkossa kirjeen saa tilaamalla.

Tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön vinkkkilistalle pääsevät hyväksi havaitsemani ohjelmat, toimintatavat, toiminnot ja käytännöt. Otan mielelläni vastaan jaettavia vinkkejä. Päämääränä on, että näiden vinkkien lopullinen hyödynsaaja on ulvilalainen oppilas/opiskelija.

Uusi tvt -vinkit kuten vanhemmatkin löytyvät tästä blogista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s